Skrolujte za još

HLB
Serbia Tax

Aplikacija HLB Serbia Tax omogućava korisniku pristup najnovijim vestima, alatima i interaktivnim sadržajima koji vam pomažu da budete u toku s najvažnijim poreskim temama, praksama i izmenama zakonodavstva u Srbiji.

apple android
hero
news-phone

Porezi i Poslovanje

Najnovije Vesti

Pouzdan i brz pristup najnovijim poreskim vestima, izmenama zakona, blog tekstovima i ostalom materijalu koji pripremaju HLB stručnjaci.

Ovu aplikaciju odlikuje jednostavna navigacija i interaktivni sadržaj prilagođen korisniku.

Izračunajte vaše poreze

Poreski kalkulator

Naši kalkulatori su sjajan način da imate pregled u vaše poreske obaveze i na osnovu toga vršite dalja planiranja poslovanja.

Proračun bruto u neto zarade, godišnjeg poreza na dohodak građana, oporezivanje različitih vrsta angažama su samo neke od prednosti ove sekcije.

news-phone2
tax-phone

Porezi

Poreski pregled

Kako razumevanje svih međunarodnih i lokalnih poreskih propisa može da bude dosta kompleksno, suočavanje sa njima u prekograničnom poslovanju može da bude značajan izazov.

Naša aplikacije će se pobrinuti da imate sveobuhvatan pregled poreskih obaveza koje su primenjive u Srbiji, uključujuči podatke o PDV-u, porezu na dohodak građanja, porezu na dobit i ostalim porezima bitnim za poslovanje.

Podsticaji

Podsticaji za investiranje

Jedan od glavnih razloga za pokretanje poslovanja u Srbiji jeste tržišni potencijal i mogućnost izvoza proizvoda i usluga na teritoriju čitave Evrope.

U ovom delu su predstavljeni glavni podsticaji za zapošljavanje, investiranje i počinjanje poslovanja u Srbiji.

app-phone

Preuzmi aplikaciju!

Preuzimanjem aplikacije imaćete besplatan pristup svim bitnim poreskim aspektima koji mogu da utiču na vaše poslovanje. Aplikacija je dostupna na srpskom i engleskom jeziku.

apple-link android-link
Kontakt