Skrolujte za još

O nama

Zašto HLB? Mi nismo samo poreski i finansijski savetnici. Koristimo naše znanje i iskustvo da osiguramo vaš poslovni uspeh.

hero

Ukoliko počinjete sa poslovanjem u Srbiji ili želite da unapredite Vaše trenutno finansijsko, poresko i pravno poslovanje, HLB je tu da pomogne u svim potrebnim uslugama: počev od osnivanja kompanije, knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, HR usluge - obračuna zarada i administrativne usluge, registracija za PDV, izrada studija o trasnfenrim cenama, ishodovanje boravišnih i radnih dozvola za strance kao i svakodnevna poreska podrška.

Želite da unapredite vaše poslovanje. da donesete kvalitet. Rastete. Povećate prihode i profit. Da bi ostvarili vaše snove, amibicije i ciljeve, potreban vam je kvalitetan partner. Konsultanti, računovođe, poreski savetnici i pravnici iz tima HLB T&M Consuting su tu da unaprede vaš biznis.

Sedište kompanije HLB T&M Consulting se nalazi u Beogradu, a naš tim čine finansijski i poreski stručnjaci, računovođe i zaposleni iz HR sektora sa preko 15 godina iskustva u pružanju sveobuhvatnih usluga za međunarodne kompanije koje posluju u Srbiji kao i male, velike i srednje srpske kompanije.

Međunarodna grupa - prisutni u više od 150 zemanja sveta

 

Naša grupa ne posluje samo u Srbiji, već u skoro svim zemljama sveta. Međunarodna grupacija HLB International ima preko 700 kancelarija u više od 158 zemanja. HLB je osnovan u Londonu 1069 godine i trenutno se nalazi među 10 najvećih svetskih grupa za finansijske i poreske usluge.

Preko naših konsultanata koji posluju u mnogim zemljama, moći ćemo svuda da pratimo Vaše poslovanje. Regionalno, lokalno i globalno.

company

Deo
HLB grupe

HLB je dinamična globalna mreža nezavisnih računovodstvenih i konsultantskih firmu. Uz pomoć 27.485 profesionalaca u preko 158 zemlje sveta, kombinujemo lokalno znanje i globalne mogućnosti pri podršci poslovanju klijenata. HLB firme deluju lokalno sa posedovanjem znanja specifičnog za njihove regione, ali uskoro sarađuju sa svim profesionalcima širom sveta kako bi klijentima pomogli da rastu na globalnom nivou. Mi smo svuda gde ste i vi i svuda gde želite da idete.

Preko pet decenija poslovanja i saradnje, zajedno sa naprednim i kreativnim razmišljanjem naših firmi članica čine osnovu HLB-a.

Posvećeni smo kreiranju viših vrednosti i mogućnosti za naše klijente. Kroz proaktivno razmišljanje i kreativan pristup poslu, prihvatamo nove mogućnosti i zajedno sa klijentima izazivamo budućnost. Naša posvećenost kvalitetu pruženih usluga je pokretačna snaga klijentima koji žele da rastu preko granica i bila je ključna zašto smo postali jedna od najbrže rastućih grupacija poslednjih godina.

 

KAKO DA RADIMO ZAJEDNO

Bez obrzira iz koje industrije dolazite, poslovanje se zasniva na ljudima. Izgradnja poverenja sa klijetom gde god da razvija poslovanje, za nas je vrlo važno. Da bi smo pružili što bolje usluge našim međunarodnim klijentima, koristimo svaki trenutak da vas bolje upoznamo i shvatimo vaše specifične zahteve.

U HLB, mi smo ponosni na naša čvrsta prijateljstva i dugoročne poslovne odnose. Kad poslujete na međunarodnom nivou, možete biti sigurni da se veoma dobro poznaju vaš HLB tim na lokalnom nivou kao i timovi na teritorijama na koje se širite. Ovo je načun da HLB stvara dodatnu vrednost kroz partnerstva kojim činimo da je iskustvo klijenta u radu sa nama besprekorno. Preko ličnih i pouzdanih pratnerstava, naš bred vam obećava:

 

Together we make it happen.

Prethodna godina je bila uzbudljiva za nas. Prihodi naše grupacije su porasli za 7%, ušli smo u krug 10 najvećih grupacija ove vrste u Evropi, a i proslavili smo 50 godina postojanja. Pogledajte naš godišnji izveštaj za 2019 godinu:

HLB Brošura

Podržavamo naše klijente da rastu lokalno, regionalno i globalno, osiguravajući visok kvalitet usluga na svim teritorijama gde posluju. Saznajte više o našoj grupi i preuzmite brošuru:

Države

158

Kancelarije

745

Zaposleni

27485

Svetska pozicija

10
Kontakt