Skrolujte za još

Naš tim

Naš tim čine finansijski, poreski i HR stručnjaci, računovođe i poslovni savetnici sa preko 15 godina iskustva u pružanju sveobuhvatnih usluga za međunarodne kompanije koje posluju u Srbiji kao i male, velike i srednje srpske kompanije.

hero
We think ahead for you to be first

CEO

Milka Jančić

team

Milka Jančić je partner u kompaniji HLB T&M Consulting u Srbiji. Poseduje licence za ovlašćenog revizora I ovlašćenog računovođu. Završila je Ekonomski fakultet i od 2001. godine se bavi revizijom, računovodstvom, poreskim savetovanjem i izradom studija o transfernim cenama.

# PROFESIONALNA KARIJERA

Veliki deo poslovne karijere provela je na pozicijama menadžera u vodećim međunarodnim konsultantskim kompanijama koje pružaju usluge iz oblasti finansijskog, poreskog i pravnog savetovanja

U kompaniji Deloitte Milka je bila direktor računovodstvenog sektora u periodu od 2011 - 2013 godine. Bila je zadužena za eksterno računovodstvo i savetovanje u vezi računovodstvom kao i za usluge obračuna zarada za klijente.

Pre angažmana u kompaniji Deloitte, u periodu od 2008. godine Milka je bila angažovana u austrijskoj kompaniji Confiida Consulting na mestu direktora kompanije, a najveći deo angažovanja bio je na poslovima poreskog savetovanja i računovodstva.

Od 2005. - 2008. godine Milka je bila zaposlena u još jednoj austrijskoj kompaniji IB Interbilanz Consulting na mestu direktora kompanije i odgovorna za osnivanje, razvoj kompanije i svih njenih odeljenja, pronalaženje klijenata kao i rad sektora za reviziju i poresko savetovanje.

# NAJZNAČAJNIJI KLIJENTI

Milka je pružala usluge velikom broju klijenata od mikro do velikih srpskih i internacionalnih kompanija iz različitih oblasti poslovanja, uključujući proizvodne kompanije, maloprodajne kompanije, komapanije koje se bave pružanjem usluga i druge.

Neki od značajnijih klijenata sa kojima je sarađivala su: Sony HD Win, Deutsche Bank, Carlsberg, Panasonic Electric Works Vossloh-Schwabe Serbia, Porr, Porsche Leasing, Rauch, Doka Serb, Peek & Cloppenburg, Austrian Airlines, Vip Mobile, Muehlbauer, Schmitz Cargobull, Gebrüder Weiss, Knauf Insulation, Nokia Siemens Networks.

Upoznajte
naš tim

Borislav Živković

Partner

Nataša Marković

Menadžer za Računovodstvo i Poreze

Marija Mihajlov

Menadžer za Računovodstvo

Ognjen Stepanović

Računovođa

Milica Filipović

Saradnik za obračun zarada

Miloš Cvijetičanin

Računovođa

Kristina Radosavljević

Računovođa

Miloš Vuković

Poreski savetnik

Maja Kovačević

Menadžer za Obračun zarada

Tamara Milošević

Administracija

Nada Živković

Pravnik

Milica Marković

Administracija i HR

Pridruži se
našem timu

Sve poslovne karijere su različite. Zato Vam pomažemo da kreirate svoju. Da li ste zainteresovani da sarađujete sa vodećim kompanijma na tržištu, sa kojima ćete zajedno oblikovati vašu karijeru i napraviti vaš lični brend? Očekujemo Vas, prijavite se.

    Kontakt